fbpx

ABOUT

 WELKOM BIJ BEAUTY SALON SKIM WELLNESS ROTTERDAM

 

Met meer dan 22 jaar ervaring als huidspecialiste en 15 jaar ondernemerschap in de beauty branche is mijn droom uitgekomen Skim Wellness Rotterdam. Wij zijn een jonge en innovatieve beauty salon op het gebied van definitief ontharen en huidverbetering.

Ons doel is om hoogwaardige behandelingen en kwaliteit te leveren voor de beste prijzen. Op deze manier proberen wij kwalitatieve behandelingen voor iedereen mogelijk te maken.

Vaak krijgen wij toch de vraag: Hoe is het mogelijk dat jullie dit voor deze prijs kunnen aanbieden?

Ik vergelijk het dan altijd met de luchtvaart. Wij kunnen een grote hoeveelheid mensen voor een aantrekkelijkere prijs op bestemming brengen, net als bij de Economy class in een vliegtuig. Wil je meer betalen dan kan je uiteraard ook voor de Business Class kiezen maar we komen uiteindelijk allemaal op dezelfde bestemming. Is er turbulentie onderweg, dan heb je er beide last van. Alleen bij ons houd je na aankomst van je bestemming nog wat geld over om iets anders leuks te doen voor jezelf.

Wat hebben we te bieden?

Bij Skim Wellness willen wij definitief ontharen, huidverbetering, lichaamsverbetering en andere innovatieve behandelingen voor iedereen mogelijk te maken. Geniet van een heerlijk moment voor jezelf met een van onze behandelingen. Naast OPT laser behandelingen kun je ook terecht bij ons voor:

  • Image facial
  • Carbon behandeling
  • Décaar Kruidenpeeling**
  • HIFU
  • Cryolipolyse**
  • Anti cellulite behandeling en nog veel meer!
* Alleen in filiaal Rotterdam Zuid
** Alleen in filiaal Rotterdam Oost

Wij hopen je snel te mogen ontvangen in een van onze vestigingen!

Team Skim Wellness

Kim Nieuwenhuijzen CEO en founder